Tevreden klanten

Cheryl Brittijn

“Ik ben bij je gekomen voor verwerking. Door de gesprekken met jou en jouw behandelingen heb ik nieuwe inzichten gekregen in en liggen mijn gevoel en gedachten weer op een lijn. Super bedankt.”

Mathijs

“Ik was bij Mascha en kreeg ineens ontzettende buikpijn. Mascha heeft toen een behandeling gedaan, waarbij ze via mijn voeten de darm punten heeft behandeld. Ik voelde de scherpe pijn direct afnemen en na een half uurtje had ik nergens last meer van. “

 

 

 

Suzy

“Last van chronisch pijn?
Besef me wat een cadeau het is om pijnvrij en soepel te kunnen hardlopen. Twee jaar geleden kon ik geeneens mijn eigen schoenen aandoen. Dankzij 6 behandelingen van Mascha van Voetreflex Beaux Pieds ben ik al ruim anderhalf jaar pijnvrij!  Nog steeds erg dankbaar voor haar TOP behandelingen!.”

 

 

Durf het aan te gaan

“Staat hier binnenkort uw ervaring?”

 

KVK 61752925
FAGT lidmaatschapsnummer 17712
RBZC licentiecode 180053R
AGB Code therapeut 90104595
AGB Code praktijk 90063886

Opleidingen
HBO VoetreflexPlusTM 2013-2016
Medische Basiskennis 2016-2017
Oncoreflex – Mastertraining oncologie voetreflexPlustm 2018